Авдіївські коксохіміки покращують робочий побут

20 Травень 2016

На Авдіївському коксохімічному заводі Групи Метінвест підбили підсумки загальнокорпоративного конкурсу «Робочий побут – своїми руками». За найкреативніші ідеї коксохіміки отримали грошові сертифікати.

Протягом квітня працівники заводу власними силами втілювали в життя творчі ідеї, упорядковували робочі місця та прилеглі території. На АКХЗ з'явилися нові затишні кімнати для проведення змінно-зустрічних зборів та для прийому їжі, оригінальні альтанки для відпочинку. Кращими стали десять структурних підрозділів заводу. Вони були відзначені в номінаціях «Найбільша креативно-ефективна команда з благоустрою», «Комплексно-раціональний підхід з благоустрою» та «Організація найкращих умов проведення змінно-зустрічних зборів».

Працівники цеху сіркоочистки №2 розфарбували в корпоративні кольори кімнату для проведення змінно-зустрічних та робочих зборів, а також фасад майстерні. У цеху господарства складського з'явилося нове приміщення, де можна проводити змінно-зустрічні збори та прийом їжі. Співробітники залізничного цеху, неодноразові переможці конкурсу, й на цей раз порадували цікавими ідеями. На території структурного підрозділу заводчани власноруч створили безліч фігур із дерева. На покажчиках написані всі напрямки, куди вирушав до бойових дій і відправляється зараз авдіївський кокс.

- З кожним роком ідеї заводчан стають все більш оригінальними й креативними. Тому приймати рішення щодо переможців було нелегко, - розповідає генеральний директор АКХЗ Муса Магомедов. - Такі конкурси дають можливість кожному стати ініціатором змін на краще. Адже забезпечення чистоти та порядку на території заводу, на робочих місцях сприяє підвищенню культури та виробництва.

Конкурс «Робочий побут – своїми руками» традиційно має підтримку серед коксохіміків. Цього року в змаганні взяло участь понад 1800 заводчан із 23 структурних підрозділів підприємства.

- Ми намагаємося постійно покращувати свої умови роботи. Співробітники цеху, відчуваючи підтримку своїх ідей від керівництва заводу, проявляють більше ентузіазму, - зазначив начальник залізничного цеху Олександр Макаров. - Завдяки творчим ідеям робітників наш цех посів перше місце в номінації «Найбільш креативно-ефективна команда з благоустрою» та отримав грошовий приз. Кошти плануємо спрямувати на подальше втілення у життя цікавих ідей. Та, звісно, заохотимо найактивніших народних умільців.