Подарунки першокласникам – від Метінвесту

29 Серпень 2013

Першокласники міста Авдіївки, родичі яких працюють на Авдіївському коксохімічному заводі Групи Метінвест, напередодні Дня знань отримали в подарунок від заводу зручні рюкзаки з ортопедичними вставками і канцелярське приладдя.

Підготовка маленьких школярів до першого навчального року ведеться по всій Україні, на всіх підприємствах Групи Метінвест.

Сучасні рюкзаки отримали батьки 86-ти першокласників на традиційному заході «АБВГДейка», яке пройшло 23 серпня на площі біля Палацу культури коксохіміків. Цього року привітати першокласників прийшов генеральний директор Авдіївського коксохімічного заводу Муса Магомедов. Керівник підприємства особисто одягнув на плечі кожного майбутнього учня рюкзак від Групи Метінвест і потиснув кожному руку.

- Діти, скоро ви станете школярами. Бажаю, щоб ви добре вчилися, засвоїли всі знання і змогли стати гідними людьми, - сказав Муса Сергоевіч. - Для того, щоб вам було цікаво і легко вчитися, компанія Метінвест дарує вам ці рюкзаки. Вітаю вас зі вступом у доросле життя!

Батьки оцінили подарунок від підприємства і висловили свою подяку керівництву:
- Дякуємо за чудовий подарунок і істотну матеріальну підмогу до 1 вересня, - сказала Оксана Войтюк, машиніст насосних установок смолоперегінного цеху. - Це приємний знак уваги від компанії, яка дбає і про своїх працівників, і про їх сім'ї і дітях. Мій син Юліан дуже задоволений подарунком, тим більше що сьогодні у нього день народження!

- Цього року в перший клас іде моя дочка Вікторія, - розповів Євген Шумов, інженер-інспектор служби безпеки заводу. - Я дякую Групі Метінвест за таку чудову традицію. Всі ми знаємо, як дорого коштують сучасні збори до школи. Тому ми дуже цінуємо турботу і увагу нашого заводу.

В цілому по Україні на реалізацію цього проекту Метінвест спрямував 2,6 млн. гривень і допоміг зібрати в школу майже 4,3 тисячі дітей.